Menü
 

Related Posts

Lenovo Szerviz

Mindig az ésszerű, gazdaságos megoldásra teszünk javaslatot, a legkisebb munkát is legjobb tudásunk szerint, lelkiismeretesen végezzük el. A szállítási idő természetesen függ a laptop gyártójának készletétől, azonban a készleten lévő alkatrészeket 1-5 napon belül tudjuk szállítani. main-menu ul li ul li a:hover header nav.

Notebook Szerviz

Az általunk elvégzett chipset javításra 6 hónap garanciát vállalunk. A termékek átvehetők a pcszerviz. Amennyiben utalással szeretné fizetni a megvásárolt árut, úgy a fizetésre csak előutalással van mód.

Toshiba Szerviz

A kisebb hibákat a helyszínen is elhárítjuk, az ország bármely pontján, 24 órában. A kijelzőket méretük, felbontásuk, csatlakozás- megvilágításuk alapján osztályozzuk. com üzlethelységében, valamint utánvéttel a DPD futárszolgálattól.

Tablet Szerviz Budapest

Szervizünkben tableteket laptopokat, számítógépeket javítunk. A leggyakrabban a következő problémákkal keresnek bennünket. Betört a tabelt kijelzője, eltört a tablet tápcsatlakozója. Nagyon furcsán működik a tablet. Valami nem stimmel az operációs rendszerrel (Android, Windows, IOS). STB Természetesen bármely egyéb tablettel kapcsolatos probléma esetén is tudunk segíteni. Legyen szó Tablet töltőről vagy a tablet akkumulátorának teljesítményének növeléséről. Állunk rendelkezésére.

Laptop Szerviz Budapest

Laptop szerviz Budapesten, Zuglóban. Keressen bennünket, amennyiben elromlott a készüléke. Törött laptop kijelzők cseréje akár 20 percen belül. Szoftveres hibák javítása, vírusirtás igen rövid határidővel. Óriási laptop alkatrész állandó készlettel, azonban szinte bármely típushoz tudunk alkatrészt beszerezni. A laptopokat az ország bármely pontjáról ingyenesen elszállítatjuk. Heti akciók és kedvezmények. Keressen bennünket az elérhetőségeinken.

We welcome your comments!