Menü

Packard Bell netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Packard Bell szerviz

Packard Bell szerviz

Legyen szó bármilyen Packard Bell Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Packard Bell laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Packard Bell laptopjába. Tovább »

Országos Packard Bell szerviz

Országos Packard Bell szerviz

Meghibásodott Packard Bell készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Packard Bell laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Packard Bell laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Packard Bell termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Packard Bell töltő

Packard Bell töltő

Elromlott Packard Bell töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Packard Bell laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Packard Bell laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Packard Bell akkumulátor

Packard Bell akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Packard Bell LCD kijelző

Packard Bell LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Packard Bell laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Packard Bell laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

Packard Bell laptop, netbook alkatrészek

Packard Bell laptop, netbook alkatrészek

Packard Bell laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »


Packard Bell laptop garancián túli javítása

Márkafüggetlen szervízünkben megoldást kínálunk mindenféle Packard Bell notebook és laptop hardveres , szofvteres javítására. Packard Bell laptop szervízként cégünk a leggyakrabban szükséges Packard Bell alkatrészekkel raktárában is rendelkezik, így készülékének javítása gyors, pontos és költséghatékony lesz.

Leggyakrabban előforduló Packard Bell laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon Packard Bell eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört,megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervíz vagyunk, nem minden alkatrészt tartunk raktáron, de a hiányzó alkatrészeket külföldi partnereinktől betudjuk szerezni.

oldaltérkép