Az online játékokhoz való legjobb laptopok | PCSzerviz Blog
Laptop szerviz, notebook szerviz Forródrót: (1) 422-1313 Keressen bennünket partnereinknél. Elérhetőségeink !!!
Keresés a blogban:
Pc Szerviz
Pc Szerviz

Az online játékokhoz való legjobb laptopok

Manapság a notebook technológia már sokkal jobb teljesítményszintet és új platformokat képes nyújtani. Volt idő, amikor az emberek jót nevettek azon, ha valaki a laptopját szerette volna játékhoz használni. Mindaddig, amíg a számítógépek tekintetében figyelembe veszik a bővíthetőséget, addig a játékra szánt főként asztali számítógépek előnyben részesülnek a laptopokkal szemben. Azonban minden más tekintetben, úgymint kényelem, stílus, technológia a játékhoz épült laptopok vannak előnyben. Még a legelszántabb PC játékosok is nyugodtan átválthatnak a játékokhoz épített laptopokra, és kedvükre kiélhetik a játékigényüket. Éppen játékra szánt laptop vásárlásán gondolkodik?

A játékokhoz épített laptopok legfontosabb eleme a GPU vagy grafikus feldolgozó egység. Az integrált grafikai egységekkel szemben a szórakoztatáshoz megfelelő RAM-al ellátott minőségi GPU ajánlott. A modern háromdimenziós játékok nem futnak az integrált grafikus kártyával ellátott laptopokon. A második legfontosabb dolog amit ellenőrizni kell a processzor. Dupla magos központi processzornál gyengébben felszerelt géppel szintén nem érdemes kezdeni semmit. Ha valakinek van némi extra pénze is, akkor érdemes négymagos processzort beszereznie. Emlékeztetőül tehát, minél gyorsabb a processzor sebessége, annál élménydúsabb a játék.

A processzor mellett a RAM szintén hatással van a laptop működési sebességére. Manapság a legtöbb játékra szánt laptop legalább két gigabájt RAM-ot tartalmaz. A legújabb játékok már nem futnak rendesen 1GB RAM-al ellátott gépeken. A merevlemez sebessége szintén összefüggésben áll a laptop teljesítményével. legalább 7200 ford/perc fordulatszámú merevlemez javasolt, ha valaki többjátékos üzemmódban online szeretne játszani. A legjobb választás  egy SSD háttértárral felszerelt laptop volna.

Az online kaszinó és „Need for Speed” típusú online játékok bámulatos grafikával és hanghatásokkal rendelkeznek. Ez az oka annak, hogy fontossá válik a játékra szánt laptopok képernyő mérete és felbontása. Az olyan gyártók, mint a Toshiba, Dell és a Sony csodálatos játékra épített laptopokat készítenek. Habár, én azt gondolom, hogy a Dell „Alienware” típuscsaládja az egyik legjobb játékra szánt laptop, ami elérhető a világon. A játék kizárólag a szórakozásról szól. Egy fejlett játékra épített laptoppal, a legvadabb álmokat lehet valóra váltani.

Még nincsenek kommentek!

Ehhez a poszthoz sajnos nem lehet kommentelni.