Laptop kutyáknak | PCSzerviz Blog
Laptop szerviz, notebook szerviz Forródrót: (1) 422-1313 Keressen bennünket partnereinknél. Elérhetőségeink !!!
Keresés a blogban:
Pc Szerviz
Pc Szerviz

Laptop kutyáknak

Szerző: Csaba
A laptopokat már régóta használják az emberek és a számítástechnika területén minden évben különböző, új technológiát vezetnek be. Az emberek által használt laptopoktól eltérően a Toshiba egy innovatív laptopot mutatott be a piacon, melyet kutyáknak terveztek. Főként olyan a műszaki cikkek iránt elkötelezett vevőknek szánták a terméket, akik egyúttal kutya kedvelők is. A Toshiba a laptop piac egyik vezetője és már számos modellt készített a PetBook K9 termékcsaládon belül kifejezetten kutyáknak. A kutyus laptopok néhány modelljének a háza vitaminban gazdag organikus nyersbőrből készült így a kutyáknak van mit harapdálniuk.

Az ujjlenyomat szkennerekhez hasonlóan, ezek a laptopok mancs szkennerrel vannak felszerelve, aminek a segítségével a kutya a mancsának gyors leütésével hozzáférhet az adataihoz. A berendezés ezen kívül fel van még szerelve a legfrissebb verziójú Bark2Txt szoftverrel, aminek köszönhetően a kutyák sokkal gyorsabban és 99%-al pontosabban tudnak e-mail üzeneteket írni. A berendezéshez tartozik még egy 3.2 megapixeles fényképezőgép és egy mikrofon, így a kutya könnyen tarthat videokonferenciát ugató pajtásaival.

A laptophoz jár egy kisállat csomag, ami könnyen rögzíthető a kutya hátára és könnyen szállíthatja bárhová, ahová szeretné. A kutyák iránti gondoskodás már nem pusztán a kutyatáp és Frontline Plus bolhairtó együttesére korlátozódik, hanem a laptop is beszerezhető számára. Három alapmodell létezik a PetBook K9 sorozatában, melyek mindegyike minimum 2 GB DDR RAM-ot tartalmaz. Széles képernyővel és nyálvédelemmel ellátott technológiával a laptop védve van a kutya nyáltól. Mostantól bárhová megy az ember, a videokonferencia segítségével kapcsolatban maradhat a szeretett négylábúval.

A Toshiba “nem véletlenül” április elsején kezdte meg a termék árusítását. Így igaz. Hiszen nem egy igaz termékről, hanem csak egy mulatságos dologról van szó. Jól példázza, hogy az üzleti nagyágyúknak is, van mulatságos arca. Arra az esetre, ha valakinek másfajta kisállata van, például macskája, madara vagy hüllője, azok számára a Toshiba újfajta PetBook termékei lesznek elérhetőek. Erről mindenképpen tájékoztatni szeretném a nagyérdeműt.

Én nagyon jónak tartom.
Az én kutyám is sokat unatkozik.
Szükség lenne neki is egy kutya notebookra.
Remélem nem lesz túl drága

Anna

tigrisszem - 2017.02.18. 17:54