Laptop, notebook, netbook táskák | PCSzerviz Blog
Laptop szerviz, notebook szerviz Forródrót: (1) 422-1313 Keressen bennünket partnereinknél. Elérhetőségeink !!!
Keresés a blogban:
Pc Szerviz
Pc Szerviz

Laptop, notebook, netbook táskák

A legtöbb ember számára fontos, hogy a számítógép megóvása érdekében minőségi notebook számítógép tartó táskája legyen. Sokan azonban nem törődnek különösebben a számítógépet ért ütődésekkel, karcolásokkal.

Ezúton megpróbálunk segítséget nyújtani abban, hogy mi a jó és mi nem, ha valaki számítógép tartó táskát szeretne vásárolni. Egy új laptop vásárlásakor, ha már elköltöttünk 180-250 ezer Ft-ot, talán már vonakodunk egy kicsivel többet fizetni egy megfelelő laptop táskáért, pedig ezen már nem kéne spórolnunk..

Új laptop vásárlásakor gyakran benne foglaltatik az árban (vagy kis felárért elérhető) egy alaptáska. Ezek azok a táskák, amelyeknek a használatát kerülni kell!

A legtöbb esetben az alaptáskák nem nyújtanak megfelelő szolgáltatást, nélkülöznek bármilyen a számítógépre és vállunkra nézve komolyabb védelmet (lásd alábbi ábrák).

LaptoptáskaLaptoptáska2

Az olcsó alaptáskák, melyekbe szinte csak a számítógép csúsztatható, gyakran nem tartalmaznak semmilyen bélést vagy merev borítást, a drága beruházás védelmét szolgálandó.
Célszerű valami tartósabb, merev vállpánttal rendelkező táskát keresni, ami a notebook számára is jóval több védelmet nyújt. Meg kell próbálni kerülni az olyan táskákat is, amelyek túl sok rekesszel rendelkeznek, ami arra csábítja a felhasználót, hogy millió más dologgal töltse fel a táskát, amitől a táska egyrészt túlzottan nehézzé válik, másrészt csökkenti a számítógép védelmét.

Általános probléma, hogy a laptopok attól a számítógép táskától sérülnek (például karcolódik a képernyő) meg, amibe a számítógépet teszik, mert a táska tele van mindenféle extra kiegészítővel, egyéb dologgal.

A következőkben bemutatásra kerül néhány minta a jól funkcionáló számítógép táskákból.

Jó laptoptáska1Jó laptoptáska2

Jó laptoptáska3

Jó laptoptáska4Jó laptoptáska5

Új laptop táska vásárlásakor az legyen a döntő, hogy a táska feleljen meg az alapfunkciójának, azaz védje meg a számítógépet, és csak másodsorban kell figyelembe venni az extrákat.

Ezen az oldalon a Belkin és Targus gyártóktól, melyek ennek a piaci szegmensnek a vezetői, mutattunk be néhány jó példát.

A táskák árai a táska típusától függően változnak. Újra megismételjük, hogy a laptop egy drága berendezés, és ha valaki egy laptop számítógép táskát vásárol, hogy megvédje a gépet, akkor célszerű egy kicsit többet fizetni, viszont minőségi termékért. Megemlítendő, hogy mint minden más esetben, itt is van jó, rossz és egyszerűen csak csúnya is.

Még nincsenek kommentek!

Ehhez a poszthoz sajnos nem lehet kommentelni.