hogyan váltják fel a tabletek a társasjátékokat | PCSzerviz Blog
Laptop szerviz, notebook szerviz Forródrót: (1) 422-1313 Keressen bennünket partnereinknél. Elérhetőségeink !!!
Keresés a blogban:
Pc Szerviz
Pc Szerviz

Szerintünk hogyan váltják fel a tabletek a társasjátékokat

A relatíve olcsónak számító laptop és tablet házi berendezések megjelenése előtt a társasjátékok szolgáltak világszerte a családok számára az elsődleges szórakozási formaként. Manapság a társasjátékokat felváltották a laptopok és kézi számítógépek.

A társasjátékok egyik fő vonzereje, hogy viszonylag olcsók és egyszerre képesek a teljes család szórakoztatására – illetve egyidejűleg mindenki csatlakozhat a játékhoz. Ezen előnye miatt maradt a társasjáték a családok elsőszámú szórakozási forrása még a játékkonzolok megjelenés után is annak ellenére, hogy a játékkonzollal több ezer fajta játékot lehet játszani. Ugyanis még a játékkonzollal sem lehetséges az, hogy egyidejűleg a teljes család csatlakozhasson a játékhoz, kivéve ha rendelkeznek a megfelelő perifériákkal. A megfelelő perifériák és kiegészítő technológiákkal lehetséges volna a dolog, azonban jelentősen megdrágítaná a szórakozást.

A laptop és tablet házi berendezések megjelenésével azonban a társasjátékok lassan eltűntek és elvesztették korábbi vezető szerepüket a szórakoztatás terén. Többé már nem a társasjátékok a legolcsóbbak és a nagycsaládok számára sem ők a legmegfelelőbbek. A laptopok és tabletek a társasjátékoknál sokkal élvezetesebb és szórakoztatóbb alternatívát jelentenek. Legnagyobb előnyük, hogy a játékok bármikor letölthetőek, aminek következtében a család tagjai által játszott játékok folyamatosan változnak. Ennek következtében a régi játékokkal ellentétben soha nem lehet megunni őket, mert mindig van valami új, amit ki kell próbálni.

A rengeteg különböző játék letölthetőségében az a nagyszerű, hogy számos ingyenes játékforrás áll rendelkezésre, így bármiféle extra költség kiadása nélkül folyamatosan lehet új játékokat kipróbálni. Ehhez képest ha valaki újfajta és különböző társasjátékot szeretne kipróbálni a társasjátékok terén, akkor meg kell vásárolnia azt.

Ezzel szemben a tabletekkel olyan lehetőségek tárháza nyílik meg a fejlesztők illetve a játékosok előtt ami még nagyobb élvezetet biztosíthat az egész család számára. Például milyen klassz volna ha a Kapitaliban minden egyes mezőhöz tartozna egy animáció így amikor börtönbe kerülünk rácsok mögé veszünk vagy ha BKV-ra szállunk akkor sárga villamos érkezik értünk.

Így előfordulhat az is, hogy a tableten futó társasjátékok újból egy asztalhoz ülteti a családokat, barátokat.

Még nincsenek kommentek!

Ehhez a poszthoz sajnos nem lehet kommentelni.