Menü

Apple szerviz szolgáltatásaink

Apple szerviz szolgáltatásaink

Apple szerviz

Legyen szó bármilyen Apple macbook -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Apple Macbookokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Apple Macbookjába.Tovább »

Garancia kiterjesztés

Garancia kiterjesztés

Szeretné ha laptopja továbbra is megkapná az Apple által nyújtott Garanciális szolgáltatásokat. Vásároljon hivatalos garancia-kiterjesztést laptopjához. Apple garanciakiterjesztéssel kapcsolaban keressen bennünket elérhetőségeinken.

Országos Apple szerviz

Országos Apple szerviz

Meghibásodott Apple készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállítatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Visszaszállítás futár díj: 1500 Ft + Áfa

Apple laptop, netbook alkatrészek

Apple laptop, netbook alkatrészek

Apple laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Apple Macbookjával kapcsolatban. Legyen szó Apple laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Apple termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Apple Macbook töltő

Apple Macbook töltő

Elromlott Apple Macbook töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Apple laptop töltő igényét. Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Apple laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Apple Macbook akkumulátor

Apple Macbook akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Apple LCD kijelző

Apple LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Apple Macbookjához.

Chipset csere

Chipset csere

Apple Macbook esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).


Apple MacBook laptop / notebook szerviz

A PcSzerviz.com vállalja MacBook hardveres javítását szervizelését Márkafüggelten szervizünkben az alábbi Apple notebook típusok javítását biztosan tudjuk vállalni. Amennyiben nem találja az ön laptopja típustát, ne keseredjen el. keressen meg bennünket valamelyik elérhetőségünkön »

Mivel az Applel márka méltán híres többek között a minősége miatt, ezért ritkán megy tönkre. Azonban sajnos e notebook-oknál is előfordulhatnak hibák balesetek. Amennyiben garanciálisan megjavítható a notebook akkor javasoljuk, hogy az önhöz legközelbbi garanciálsi szervízt keresse. Amennyiben biztos abban, hogy a problémát nem fogják garanciában megjavtani, akkor javasoljuk, hogy egy márkafüggetlen szervizben javítsa készülékét. Ennek oka, hogy egy márkafüggetlen Apple szerviz sokkal hatékonyabban és olcsóbban tudja a feladatokat megoldani, mint egy garanciális szerviz. Illetve szervizünk azokkal a problémákkal is foglalkozik, amelyek nem hardver hibából erednek (pl: operációs rendszer problémákkal).

Apple típusok:

 • MacBook
 • MacBook Air
 • MacBook Pro
 • IBook

Néhány példa árazásunkra:

 • Apple MACBOOK 13 1.83 CORE 2 DUO LCD cseréje munkadíjjal: 49.000 Ft + Áfa
 • Apple MACBOOK AIR 13 1.6 CORE 2 DUO LCD cseréje munkadíjjal : 55.000 Ft + Áfa
 • Apple MACBOOK PRO 15 LCD cseréje munkadíjjal : 59.500 Ft Áfa
 • Apple MACBOOK PRO 17 2.16 CORE DUO LCD cseréje munkadíjjal : 75.500 Ft Áfa

Az árak irány árak és nagyban függ a deviza árfolyamoktól. Ezért LCD csere igény esetén érdeklődjön.

 • CD hibák, törések, megvilágítási problémák
 • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cserétől a folyadék károsító hatása miatt történő cseréig
 • Memória, processzor, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
 • Hibás chipsetek cseréje

Tehát vállaljuk mindazon eszköz szervizelését, ami leömlött, összetört, megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy az addig megszokott volt.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márka független szerviz vagyunk, ezért nagyon sok féle alkatrészt nem tartunk raktáron, azonban ezeket az alkatrészeket külföldi partnereinktől nagyon gyorsan be tudjuk szerezni, A kieső időszakra többnyire csere laptopot tudunk biztosítani.

oldaltérkép