Menü

Sony Vaio netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Sony Vaio szerviz

Sony Vaio szerviz

Legyen szó bármilyen Sony Vaio Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Sony Vaio laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Sony Vaio laptopjába. Tovább »

Garancia kiterjesztés

Garancia kiterjesztés

Szeretné ha laptopja továbbra is megkapná az Sony Vaio által nyújtott Garanciális szolgáltatásokat? Vásároljon hivatalos garancia-kiterjesztést laptopjához!

Országos Sony Vaio szerviz

Országos Sony Vaio szerviz

Meghibásodott Sony Vaio készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállítatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Visszaszállítás futár díj: 1500 Ft + Áfa

Sony Vaio laptop, netbook alkatrészek

Sony Vaio laptop, netbook alkatrészek

Sony Vaio laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Sony Vaio laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Sony Vaio laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Sony Vaio termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Sony Vaio töltő

Sony Vaio töltő

Elromlott Sony Vaio töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Sony Vaio laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Sony Vaio laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Sony Vaio akkumulátor

Sony Vaio akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Sony Vaio LCD kijelző

Sony Vaio LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Sony Vaio laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Sony Vaio laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).


Sony Vaio laptop garanciális javítása

Márkafüggetlen szervízünkben megoldást kínálunk mindenféle Sony Vaio notebook és laptop hardveres , szofvteres javítására. Sony Vaio laptop szervízként cégünk a leggyakrabban szükséges Sony Vaio alkatrészekkel raktárában is rendelkezik, így készülékének javítása gyors, pontos és költséghatékony lesz.

Leggyakrabban előforduló Sony Vaio laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, processzor, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon Sony Vaio eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört,megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervízvagyunk, nem minden alkatrészt tartunk raktáron, de a hiányzó alkatrészeket külföldi partnereinktől nagyon gyorsan betudjuk szerezni. A kieső időszakra többnyire biztosítani tudunk cserelaptopot.

oldaltérkép