Menü

MSI netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

MSI szerviz

MSI szerviz

Legyen szó bármilyen MSI Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az MSI laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk MSI laptopjába. Tovább »

Garancia kiterjesztés

Garancia kiterjesztés

Szeretné ha laptopja továbbra is megkapná az MSI által nyújtott Garanciális szolgáltatásokat? Vásároljon hivatalos garancia-kiterjesztést laptopjához!

Országos MSI szerviz

Országos MSI szerviz

Meghibásodott MSI készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállítatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Visszaszállítás futár díj: 1500 Ft + Áfa

MSI laptop, netbook alkatrészek

MSI laptop, netbook alkatrészek

MSI laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit MSI laptopjával kapcsolatban. Legyen szó MSI laptopok szervizeléséről, vagy egyéb MSI termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

MSI töltő

MSI töltő

Elromlott MSI töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes MSI laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

MSI laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

MSI akkumulátor

MSI akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

MSI LCD kijelző

MSI LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani MSI laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

MSI laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).


MSI laptop garanciális javítása

A Pcszerviz.com vállalja az MSI notebook-ok garancián túli javítását, szervízét és karbantartását bármely típus esetén. Ez vonatkozik valamennyi laptop / notebook hibájára, legyen az alaplapjavítás, inverter, winchester, monitor, kijelző, zsanér, optikai meghajtók, stb. A javítás nem csak a hardver eszközökre hanem szoftverbeállításra is vonatkozik. Olyan finomhangolásokat tudunk elvégezni, amiely a notebook gyorsabb működését fogja eredményezni.

Szakértő csapatunk minősített technikusokból áll, műszerezettségünk magas szintű. Rendelkezünk minőségitechnikai és diagnosztikai eszközökkel és megoldást kínálunk számos egyéb világmárka javításárára is. A teljes listát a lap alján találja meg. Notebook-szervízünk számos egyéb szolgáltatással várja a MSI notebooktulajdonosokat. Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy Ön az MSI márkához továbbra is hűen ragaszkodjon.

Leggyakrabban előforduló MSI laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, processzor, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon MSI eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört,megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervízvagyunk, nem minden alkatrészt tartunk raktáron, de a hiányzó alkatrészeket külföldi partnereinktől nagyon gyorsan betudjuk szerezni. A kieső időszakra többnyire biztosítani tudunk cserelaptopot.

oldaltérkép