Menü

Dell netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Dell szerviz

Dell szerviz

Legyen szó bármilyen Dell Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Dell laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Dell laptopjába. Tovább »

Garancia kiterjesztés

Garancia kiterjesztés

Szeretné ha laptopja továbbra is megkapná az Dell által nyújtott Garanciális szolgáltatásokat? Vásároljon hivatalos garancia-kiterjesztést laptopjához!

Országos Dell szerviz

Országos Dell szerviz

Meghibásodott Dell készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállítatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Visszaszállítás futár díj: 1500 Ft + Áfa

Dell laptop, netbook alkatrészek

Dell laptop, netbook alkatrészek

Dell laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Dell laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Dell laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Dell termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Dell töltő

Dell töltő

Elromlott Dell töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Dell laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Dell laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Dell akkumulátor

Dell akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Dell LCD kijelző

Dell LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Dell laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Dell laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).


Mivel a Dell márka méltán híres magas minősége miatt is, azért azt javasoljuk, hogy amennyiben garanciális problémái vannak notebookjával, laptopjával, keresse a garanciális szervízeket. Ha azonban biztos abban, hogy a problémát nem fogják garanciában megjavítani, akkor javasoljuk, hogy inkább egy márkafüggetlen szervízben javítsa készülékét. Ennek oka, hogy egy márkafüggetlen Dell szervíz sokkal hatékonyabban tudja a feladatokat megoldani, mint egy garanciális szervíz. Szervízünk azokkal a problémákkal is foglalkozik, amelyek nem hardver hibából erednek (pl: operációs rendszer problémákkal).

A leggyakoribb Dell laptophibák, melyekkel a pcszerviz.com-ot megkeresik

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák. kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cserétől a folyadék károsító hatása miatt történő cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, processzor, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje
  • Stb. (magyarul minden)

Tehát vállaljuk mindazon eszköz szervizelését, ami leömlött, összetört, megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy az addig megszokott volt.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márka független szerviz vagyunk, ezért nagyon sok féle alkatrészt nem tartunk raktáron, azonban ezeket az alkatrészeket külföldi partnereinktől nagyon gyorsan be tudjuk szerezni, a kieső időszakra többnyire csere laptopot tudunk biztosítani.

oldaltérkép