Menü

Acer netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Acer szerviz

Acer szerviz

Legyen szó bármilyen Acer Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Acer laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Acer laptopjába. Tovább »

Országos Acer szerviz

Országos Acer szerviz

Meghibásodott Acer készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie.
Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Acer laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Acer laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Acer termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Acer töltő

Acer töltő

Elromlott Acer töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Acer laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Acer laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Acer akkumulátor

Acer akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Acer LCD kijelző

Acer LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Acer laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Acer laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

Acer laptop, netbook alkatrészek

Acer laptop, netbook alkatrészek

Acer laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »


Acer laptop garancián túli javítása

Magyarországon nem található Acer központi márkaszerviz. Minden hibás de még garanciális notebookot egy Cseh Köztársaságban található központi szervizbe szállíttatják. Részletekről az Acer központi szervizének ügyfélszolgálatán munkanapokon 9-17 óráig tájékozódhat.

Acer központi márkaszerviz elérhetősége : (06 1) 555-5200

Acer és a Pcszerviz.com

Szervizünkben vállaljuk Acer laptopok garancián túli, valamint a garanciális időn belül azonban nem garanciális laptopok javítását. Az elmúlt években több ezer Acer laptopot, netbookot hoztunk újra használható állapotba, köszönhető annak is, hogy jó kapcsolatot ápolunk az Acer-ral, valamint távol keleti beszállítóink is készek bármikor Acer alkatrészeket szállítani részünkre.

Leggyakrabban előforduló Acer laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon Acer eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört,megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

oldaltérkép