Menü

Apple szerviz szolgáltatásaink

Apple szerviz szolgáltatásaink

Apple szerviz

Apple Macbook laptopok esetében szervízünk vállalja annak bővítését. Memória, háttértár bővítését. Emellett alaplap javítást végzünk, illetve utángyártott töltőket és akkumulátorokat is árusítunk.

Országos Apple szerviz

Országos Apple szerviz

Meghibásodott Apple készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie.
Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Apple laptop, netbook alkatrészek

Apple laptop, netbook alkatrészek

Apple laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »

Chipset csere

Chipset csere

Apple Macbook esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

Apple Macbook akkumulátor

Apple Macbook akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Apple Macbook töltő

Apple Macbook töltő

Elromlott Apple Macbook töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Apple laptop töltő igényét. Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Apple laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Apple Macbookjával kapcsolatban. Legyen szó Apple laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Apple termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.


Apple MacBook laptop / notebook szerviz

A PcSzerviz.com vállalja MacBook részleges hardveres javítását, szervizelését Márkafüggelten szervizünkben az alábbi Apple notebook típusok javítását biztosan tudjuk vállalni. Amennyiben nem találja az Ön laptopja típustát, ne keseredjen el. Keressen meg bennünket valamelyik elérhetőségünkön »

Mivel az Applel márka méltán híres többek között a minősége miatt, ezért ritkán megy tönkre. Azonban sajnos e notebook-oknál is előfordulhatnak hibák balesetek. Amennyiben garanciálisan megjavítható a notebook akkor javasoljuk, hogy az önhöz legközelbbi garanciálsi szervízt keresse. Amennyiben biztos abban, hogy a problémát nem fogják garanciában megjavtani, akkor javasoljuk, hogy egy márkafüggetlen szervizben javítsa készülékét. Ennek oka, hogy egy márkafüggetlen Apple szerviz sokkal hatékonyabban és olcsóbban tudja a feladatokat megoldani, mint egy garanciális szerviz.

Apple típusok:

  • MacBook
  • MacBook Air
  • MacBook Pro
  • IBook

Néhány példa árazásunkra:

Az árak irány árak, pontos tájékoztatót megtalálja a zárójelben feltüntetett linken.
Fontos! Az Apple gépeknél minden esetben látnunk kell a készüléket. Sajnos nincs dokkumentációnk, hogy pontosan milyen memóriával és milyen hátértárolóval van felszerelve a készülék. Bevizsgálást követően, tudjuk pontosan megadni az alkatrészekre az árajánlatot.

oldaltérkép