Menü

Lenovo netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Lenovo szerviz

Lenovo szerviz

Legyen szó bármilyen Lenovo laptop notebook, netbook, tablet -ról a Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Lenovo laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Lenovo laptopjába.Tovább »

Országos Lenovo szerviz

Országos Lenovo szerviz

Meghibásodott Lenovo készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Lenovo laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Lenovo laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Lenovo termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Lenovo töltő

Lenovo töltő

Elromlott Lenovo töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Lenovo laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Lenovo laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Lenovo akkumulátor

Lenovo akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Lenovo LCD kijelző

Lenovo LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Lenovo laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Lenovo laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

Lenovo laptop, netbook alkatrészek

Lenovo laptop, netbook alkatrészek

Lenovo laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »


Lenovo laptop javítása

Megjavítjuk IBM/Lenovo notebookját, laptopját. Szervízszolgáltatásunk kiterjed mind a hardveres, mind a szoftveres hibákra, a vírusirtástól egészen a különféle alkatrészek rendeléséig és beszereléséig.

Szervízszolgáltatásunk mellett lehetőség van IBM/Lenovo készülékéhez tartozó alkatrészek rendelésére, ez ügyben keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén. Készséggel állunk rendelkezésére!

Leggyakrabban előforduló Lenovo laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon Lenovo eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört, megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervíz vagyunk, nem minden alkatrészt tartunk raktáron, de a hiányzó alkatrészeket külföldi partnereinktől betudjuk szerezni.

oldaltérkép