Menü

Samsung netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Samsung szerviz

Samsung szerviz

Legyen szó bármilyen Samsung Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Samsung laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Samsung laptopjába. Tovább »

Országos Samsung szerviz

Országos Samsung szerviz

Meghibásodott Samsung készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Samsung laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Samsung laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Samsung termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Samsung töltő

Samsung töltő

Elromlott Samsung töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Samsung laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Samsung laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Samsung akkumulátor

Samsung akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Samsung LCD kijelző

Samsung LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Samsung laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Samsung laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

Samsung laptop, netbook alkatrészek

Samsung laptop, netbook alkatrészek

Samsung laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »


Samsung laptop garancián túli javítása

Márkafüggetlen szervízünkben megoldást kínálunk mindenféle Samsung notebook és laptop hardveres , szofvteres javítására. Abban az esetben, ha a készülék nem garanciális vagy csak a meghibásodott eszköz nem garnaciális, illetve a hibát nagy valószínűségel nem fogják garanciában (vagyis ingyen) megjavítani, azt javasoljuk, hogy a készüléket hozza be szervizünkbe. Azt tanácsoljuk, hogy amennyiben nem biztos benne, hogy a készülék garanciális problémákkal küszködik, inkább keressen meg bennünket elérhetőségünk valamelyikén és mi ellátjuk tanácsainkkal. Samsung laptop szervízként cégünk a leggyakrabban szükséges Samsung alkatrészekkel raktárában is rendelkezik, így készülékének javítása gyors, pontos és költséghatékony lesz.

Szervizünkben megjavítjuk Samsung notebookját, laptopját, netbookját, a Samsung notebook termékpalettára vonatkozóan majdnem teljes körű szervízszolgáltatást nyújtunk. Szolgáltatásunk kiterjed a hardveres és a szoftveres hibákra. Legyen szó alkatrészcseréről vagy vírusirtásról, mi tudjuk a megoldást problémájára.

Leggyakrabban előforduló Samsung laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák.
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cserétől a folyadék károsító hatása miatt szükségessé vált cseréig.
  • Hűtési illetve zaj problémák megoldása.
  • Memória, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje.
  • Hibás chipsetek cseréje.
  • Eltört vagy szoruló zsanérok cseréje.
  • Eltört vagy megrepedt burkolat cseréje.
  • Hibás kontaktok javítása. (USB, táp, hang)

Szervízszolgáltatásunk mellett igény esetén beszerezzük vagy raktárról értékesítjük a notebookjához való alkatrészeket, kiegészítőket (akkumulátor, LCD kijelző, adapter, dock station).

Alkatrész-rendelés esetén megírhatja nekünk, mire lenne szüksége és mi beszerezzük!

Kérjük bármilyen probléma, kérdés esetén forduljon hozzánk, elérhetőségeink egyikén!

* Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervíz vagyunk, minden alkatrészt nem tartunk raktáron, azonban a keresett alkatrészeket külföldi partnereinktől betudjuk szerezni.

oldaltérkép