Menü

HP netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

HP szerviz

HP szerviz

Legyen szó bármilyen HP Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az HP laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk HP laptopjába. Tovább »

Országos HP szerviz

Országos HP szerviz

Meghibásodott HP készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit HP laptopjával kapcsolatban. Legyen szó HP laptopok szervizeléséről, vagy egyéb HP termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

HP töltő

HP töltő

Elromlott HP töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes HP laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

HP laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

HP akkumulátor

HP akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

HP LCD kijelző

HP LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani HP laptopjához. Kijelző csere akár azonnal

Chipset csere

Chipset csere

HP laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

HP laptop, netbook alkatrészek

HP laptop, netbook alkatrészek

HP laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »


Leggyakrabban előforduló HP laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon HP eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört,megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervíz vagyunk, nem minden alkatrészt tartunk raktáron, de a hiányzó alkatrészeket külföldi partnereinktől betudjuk szerezni.

oldaltérkép