Menü

Toshiba netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Toshiba netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Toshiba szerviz

Legyen szó bármilyen Toshiba Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Toshiba laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Toshiba laptopjába. Tovább »

Országos Toshiba szerviz

Országos Toshiba szerviz

Meghibásodott Toshiba készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie.
Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Toshiba laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Toshiba laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Toshiba termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Toshiba töltő

Toshiba töltő

Elromlott Toshiba töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Toshiba laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Toshiba laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Toshiba akkumulátor

Toshiba akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Toshiba LCD kijelző

Toshiba LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Toshiba laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Toshiba laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

Toshiba laptop, netbook alkatrészek

Toshiba laptop, netbook alkatrészek

Toshiba laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »


Toshiba laptop garancián túli javítása

Márkafüggetlen szervízünkben megoldást kínálunk mindenféle Toshiba notebook és laptop hardveres , szofvteres javítására. Toshiba laptop szervízként cégünk a leggyakrabban szükséges Toshiba alkatrészekkel raktárában is rendelkezik, így készülékének javítása gyors, pontos és költséghatékony lesz.

Leggyakrabban előforduló Toshiba laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon Toshiba eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört,megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervízvagyunk, nem minden alkatrészt tartunk raktáron, de a hiányzó alkatrészeket külföldi partnereinktől betudjuk szerezni.

oldaltérkép