Menü

Fujitsu netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

Fujitsu szerviz

Fujitsu szerviz

Legyen szó bármilyen Fujitsu Laptop Notebook, netbook, tablet -ról. A Pcszerviz.com laptop szervize kívül belül ismeri az Fujitsu laptopokat. A javításhoz szükséges alkatrészeket jól bejáratott beszerzési forrásokból szerezzük meg. Csak azért az alkatrészért kell fizetni, amit be is építünk Fujitsu laptopjába. Tovább »

Országos Fujitsu szerviz

Országos Fujitsu szerviz

Meghibásodott Fujitsu készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen szervizünkbe tudjuk szállíttatni Önnek csak a visszaszállítás díját valamint a szerviz díjat kell megfizetnie. Tudjon meg többet, kattintson az Ingyenes beszállítás-ról linkre.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit Fujitsu laptopjával kapcsolatban. Legyen szó Fujitsu laptopok szervizeléséről, vagy egyéb Fujitsu termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

Fujitsu töltő

Fujitsu töltő

Elromlott Fujitsu töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes Fujitsu laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Fujitsu laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

Fujitsu akkumulátor

Fujitsu akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

Fujitsu LCD kijelző

Fujitsu LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani Fujitsu laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

Fujitsu laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

Fujitsu laptop, netbook alkatrészek

Fujitsu laptop, netbook alkatrészek

Fujitsu laptop alkatrészt keres? Keresse meg web áruházunkban »


Fujitsu laptop garancián túli javítása

Márkafüggetlen szervízünkben megoldást kínálunk mindenféle Fujitsu notebook és laptop hardveres , szofvteres javítására. Fujitsu laptop szervízként cégünk a leggyakrabban szükséges Fujitsu alkatrészekkel raktárában is rendelkezik, így készülékének javítása gyors, pontos és költséghatékony lesz.

Leggyakrabban előforduló Fujitsu laptop hibák

  • LCD hibák, törések, megvilágítási problémák
  • Klaviatúra, billentyűzet problémák, kezdve a magyar nyelvű billentyűzet cseréjétől a folyadék károsító hatása miatti cseréig
  • Hűtési problémák megoldása
  • Memória, winchester (HDD), optikai meghajtó (CD,DVD,blueray) eszközök cseréje
  • Hibás chipsetek cseréje. (VGA chipset, Északi, déli híd)

Tehát vállaljuk mindazon Fujitsu eszköz, alkatrész szervizelését, ami leömlött, összetört,megolvadt, kifakult, letört, elromlott, vagy csak nem úgy működik, ahogy azt addig Ön megszokta.

Ezúton hívnánk fel a figyelmet, hogy mivel márkafüggetlen szervíz vagyunk, nem minden alkatrészt tartunk raktáron, de a hiányzó alkatrészeket külföldi partnereinktől betudjuk szerezni.

oldaltérkép