Menü

MSI netbook, notebook, laptop szerviz szolgáltatásaink

MSI laptop, netbook alkatrészek

MSI laptop, netbook alkatrészek

MSI laptop alkatrészt keres? Webáruházunkban MSI laptopokhoz Memóriát, Háttértárolót, Kijelzőt, Akkumulátort és töltőt árulunk. Bővebben itt!

MSI BURKOLAT és ALKATRÉSZEK?

MSI készülékekhez burkolati elemeket, ventilátort, elektronikai paneleket rendelni nem tudunk. Kizárólagosan ezeket az alkatrészeket az AlbaComp kft. tudja beszerezni. MSI partnerkapcsolat miatt más cégnek nem adnak ki alkatrészt. Garanciális javításokkal kapcsolatban is ők az illetékesek.

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Írjon közvetlenül az ügyfélszolgálatnak

Tegye fel kérdéseit MSI laptopjával kapcsolatban. Legyen szó MSI laptopok szervizeléséről, vagy egyéb MSI termékekről vagy a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

MSI töltő

MSI töltő

Elromlott MSI töltője? Nem akarja feleslegesen cipelni munkahelyére? Mi ismerjük az összes MSI laptop töltő igényét.Keresse web áruházunkban! »

Keressen bennünket elérhetőségeinken

Keressen bennünket elérhetőségeinken

MSI laptoppal kapcsolatos kérdésekkel híjvon bennünket a (1) 808-9390 telefonszámon, vagy keressen elérhetőségeinken »

MSI akkumulátor

MSI akkumulátor

Hamar kifogy a szufla az akkumulátorból? Új akkuk raktáron.Keresse web áruházunkban! »

MSI LCD kijelző

MSI LCD kijelző

Betört, beázott vagy csak egyszerűen elromlott a laptop kijelzője? Szervizünkben óriási raktárkészletet tartunk fent kijelzőkből, ezáltal reális áron tudunk LCD panelt biztosítani MSI laptopjához.

Chipset csere

Chipset csere

MSI laptop esetén gyakran nem az Alaplap cserét szoktuk javasolni, hanem a meghibásodott chispet cseréjét ». (Minden esetben új chipset-et forrasztunk vissza alaplapjára, ezáltal tudjuk biztosítani a fél év garanciát).

oldaltérkép